Skip to main content

Wat is Vuur en Klank?

Vuur en Klank is de samenvoeging van van Roon Haarden en NextHifi.

van Roon Haarden bestaat in mei 2024 40 jaar en is overgedragen van vader op zoon. U kunt bij ons terecht voor al uw wensen op het gebied van haarden en kachels en alles wat daarbij komt kijken.  

Nexthifi is 7 jaar geleden ontstaan uit de passie van Jeroen en Ivo voor Hifi en opgebouwd in de showroom van van Roon Haarden. Begin 2024 is de showroom flink verbouwd en zijn er 2 dedicated luisterruimtes en een volledige custom-install home-cinema gecreëerd.

Om de bedrijfsvoering te vereenvoudigen en ons productaanbod beter te verwoorden zijn van Roon Haarden en NextHifi samengevoegd tot Vuur en Klank BV.

Vuur en Klank is geen dozenschuiver met rekken vol toestellen en apparatuur maar hebben we wel speelklare opstellingen van een zorgvuldig gekozen collectie voor u klaar staan.

Elke klant wordt met dezelfde passie begeleid naar de beste oplossing voor zijn wensen en met een mooi aanbod aan merken en eigen monteurs voorziet Vuur en Klank in elke oplossing, van elektrische haard tot volledig gemonteerde cinema. 

Ons enthousiaste team staat klaar om alle warmte, muziek -en filmliefhebbers te ontvangen in de sfeervolle Vuur en Klank showroom. 

Neem contact met ons op

Vul aub uw naam in
Vul aub uw woonplaats in
Vul aub uw telefoonnummer in
Vul aub uw emailadres in
Vul aub uw bericht in